KIEKKOSEPPÄ

Jääkiekko­maailman uusi supersankari

Kiekkosepät ovat SGN Sportin jääkiekkokauppiaita, jotka pyörittävät Pro tason jääkiekkoliikkeitä eri puolilla Suomea. Kiekkosepäksi pääseminen vaatii korkeaa osaamista, todella hyviä jääkiekkotuotteita ja huipputason palvelua.

Kiekkosepille on yhteistä se, että heillä on laaja kokemus ja laaja tietämys jääkiekosta. Hyvien tavarantoimittajasuhteiden ansiota he pystyvät palvelemaan seuroja aina pienimmistä junioreista SM-liiga tasolle asti. Tällä hetkellä 5 jääkiekon SM-liigaseuraa on valinnut Kiekkosepän sopimusliikkeekseen

Kaikki Kiekkoseppä ovat omistautuneiden yrittäjien omistamia ja pyörittämiä. Myymälät tekevät yhteistyötä oston ja markkinoinnin parissa, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota erittään kilpailukykyiset hinnat, parhaan palvelun ja laajan valikoiman kaikilta jääkiekon huippumerkeiltä.

Laaja kumppaniverkosto

SGN Sportia tarjoaa Kiekkosepille urheilu- ja vapaa-ajantuotteita maailman johtavilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa SGN Sportian yli 100 tavarantoimittajan kanssa solmimat kauttalaskutussopimukset. Tärkeä osa toimintaamme on myös vähittäiskaupan tuki ostoissa, markkinoinnissa ja myynnissä, mikä vahvistaa Kiekkoseppien mahdollisuuksia johtaa myymälöitään kannattavasti.