Sportia

Sportia

Sportia

myymälöitä löytyy ympäri Suomen, ja ne ovat ykköskohteita paikkakuntansa urheilun harrastajille.

Tavaramerkit

Toimittajasopimukset yli 100 johtavan tavaramerkin kanssa.

SGNet

materiaalipankki kauppiaidemme käytössä, täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa.

Sportia on kotimainen pienten ja keskisuurten paikallisten myymälöidenurheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin. Välineiden lisäksi myymälöiden valikoimasta löytyy myös jalkineita ja vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Itsenäisten Sportia kauppiaiden toiminnalle on leimaa antavaa ammattitaito, palveluhalu ja paikallisten olosuhteiden tuntemus. Sportia ketjussa on tällä hetkellä 15 myymälää.

Vuosien kokemus
Ketjun perusta luotiin jo 1980- luvulla, jolloin Teräs Oy perusti Sportia ketjun. SGN Group osti Sportian liiketoiminnan Wihurilta vuonna 2006. Samana vuonna perustettiin SGN Groupin tytäryhtiö SGN Sportia Oy, joka toimii ketjunohjausyksikkönä ja kehittäjänä vastaten ketjuvalikoiman suunnitellusta.

“Matti on ketjumme pitkäaikaisimpia kauppiaita ja kokenut ketjumme palvelevan hänen tarpeitaan hyvin.”

Matti Vuorinen, ‬Sportia-Matti, Lempäälä


 

Kauppiasketju
Sportia ketjun kauppiaat saavat käyttöönsä Sportia liikemerkin ja liiketoimintakonseptin sekä voivat hyödyntää SGN Sport Suomen sopimusehtoja hankinnoissaan. Tiivis pohjoismainen yhteistyö SGN Sport Suomen ja SGN Sport Ruotsin välillä vahvistaa omalta osaltaan Sportia kauppiaiden asemaa myös Suomessa.

Laaja kumppaniverkosto
SGN Sport Suomi tarjoaa kaikille jäsenilleen urheilu- ja vapaa-ajantuotteita maailman johtavilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa SGN Sport Suomen yli 100 tavarantoimittajan kanssa solmimat kauttalaskutussopimukset. SGN Sport Suomella on monia yhteistyökumppaneita mm. myymäläkalusteisiin ja – tarvikkeisiin sekä markkinointiin liittyen.

Jäsenyys Sportian kanssa kannattaa
SGN Sportilla on sopimuksia lähes kaikkien markkinoiden johtavien urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajien kanssa, mikä mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat ja laajan valikoiman. Kauppiaan hankintoja helpottavat myös SGN Sportin järjestämät ostopäivät, joilla on mahdollista tutustua tulevan sesongin tuotteisiin.