Kiekkoseppä

Kiekkoseppä

Myymälät

Team Sportia Kiekkoseppä on jääkiekkomyymälä, jossa ammattitaito, laatu sekä palvelu ovat ehdotonta huippuluokkaa..

Tuotemerkit

Teemme tiivistä yhteistyötä alan johtavien tuotemerkkien kanssa. Yhteistyökumppaneinamme ovat kaikki tunnetut tuotemerkit, joita voit odottaa löytäväsi hyvin varustetusta jääkiekkomyymälästä.

Parhaat tuotteet

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että he löytävät meiltä laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti palveltuina. Meiltä löytyy kattavasti tuoteskannerit eri kategorioihin.

Huolto

Ammattitaitoinen Kiekkoseppä auttaa myös huollon tarpeessa. Teroitukset, terämuotoilut, terien sekä -koteloiden vaihdot joitakin mainitaksemme.

Kiekkosepät ovat SGN Sportin jääkiekkokauppiaita, jotka johtavat Pro tason jääkiekkoliikkeitä eri puolilla Suomea. Kiekkosepäksi pääseminen vaatii korkeaa osaamista, todella hyviä jääkiekkotuotteita ja huipputason palvelua.

Kiekkosepille on yhteistä se, että heillä on laaja kokemus ja tietämys jääkiekosta. Hyvien tavarantoimittajasuhteiden ansiota he pystyvät palvelemaan seuroja aina pienimmistä junioreista SM-liiga tasolle asti. Tällä hetkellä seitsemän jääkiekon liigaseuraa on valinnut Kiekkosepän sopimusliikkeekseen

Kaikki Kiekkoseppä myymälät ovat omistautuneiden yrittäjien omistamia ja pyörittämiä. Myymälät tekevät yhteistyötä oston ja markkinoinnin parissa, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota erittäin kilpailukykyiset hinnat, parhaan palvelun ja laajan valikoiman kaikilta jääkiekon huippumerkeiltä.

SGN Sportia tarjoaa Kiekkosepille maailman johtavilta merkeiltä tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Tärkeä osa toimintaamme on myös vähittäiskaupan tuki ostoissa, markkinoinnissa ja myynnissä, mikä vahvistaa Kiekkoseppien mahdollisuuksia johtaa myymälöitään kannattavasti. Teemme tiivistä yhteistyötä myös SGN Sport Ruotsin jääkiekon erikoisliikkeiden kanssa ja näin muodostamme yhdessä pohjoismaiden johtavan jääkiekon erikoisliikkeiden kokonaisuuden.