SPORTIA

Team Sportia on kotimainen urheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin.

Sportia on kotimainen urheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin. Välineiden lisäksi myymälöiden valikoimasta löytyy myös jalkineita ja vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Itsenäisten kauppiaiden toiminnalle on leimaa antavaa ammattitaito, palveluhalu ja paikallisten olosuhteiden tuntemus. Sportia ketjuun kuulu tällä hetkellä 15 myymälää.


Vuosien kokemus

Ketjun perusta luotiin jo 1980- luvulla, jolloin Teräs Oy perusti Sportia ketjun. SGN Group osti Sportian liiketoiminnan Wihurilta vuonna 2006. Samana vuonna perustettiin SGN Groupin tytäryhtiö SGN Sportia Oy, joka toimii ketjunohjausyksikkönä ja kehittäjänä vastaten ketjuvalikoiman suunnitellusta.


Kauppiasketju

Sportia ketjun kauppiaat saavat käyttöönsä Sportia liikemerkin ja liiketoimintakonseptin sekä voivat hyödyntää SGN Sport Suomen sopimusehtoja hankinnoissaan.

SGN Sport Ruotsilla https://www.sgnsport.se on yli 230 kauppiasta Team Sportia, Sportringen ja Bike Nation ketjuissa sekä yhteistyöliikkeinä. Tiivis pohjoismainen yhteistyö SGN Sport Suomen ja SGN Sport Ruotsin välillä sekä kuuluminen kansainväliseen Sport 2000 organisaatioon https://www.sport2000international.com/about-us/ vahvistavat omalta osaltaan Sportia kauppiaiden asemaa myös Suomessa.


Laaja kumppaniverkosto

SGN Sport Suomi tarjoaa kaikille jäsenilleen urheilu- ja vapaa-ajantuotteita maailman johtavilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa SGN Sport Suomen yli 100 tavarantoimittajan kanssa solmimat kauttalaskutussopimukset. Tärkeä osa toimintaamme on myös vähittäiskaupan tuki ostoissa, markkinoinnissa ja myynnissä, mikä vahvistaa jälleenmyyjien mahdollisuuksia johtaa myymälöitään kannattavasti. SGN Sport Suomella on monia yhteistyökumppaneita mm. myymäläkalusteisiin ja – tarvikkeisiin sekä markkinointiin liittyen.


Jäsenyys Sportian kanssa kannattaa!

SGN Sportilla on sopimuksia lähes kaikkien markkinoiden johtavien urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajien kanssa, mikä mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat ja laajan valikoiman. Kauppiaan hankintoja helpottavat myös SGN Sportin järjestämät ostopäivät, joilla on mahdollista tutustua tulevan sesongin tuotteisiin.