TEAM SPORTIA

Team Sportia on kotimainen urheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin.

Team Sportia
Team Sportia on kotimainen urheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin. Välineiden lisäksi myymälöiden valikoimasta löytyy kattavasti jalkineita ja vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Suomessa ensimmäinen Team Sportia myymälä avattiin vuonna 2015, ja tänään 20 Team Sportia myymälää ylläpitävät sitoutuneet yksityiset kauppiaat ympäri maata. Ketjumme kauppiaiden toimintaa ohjaavat ammattitaito, palveluhalu ja paikallisten olosuhteiden tuntemus.
&nbsp


Vuosien kokemus

Ketjun perusta luotiin jo 1980- luvulla, jolloin Teräs Oy perusti Sportia ketjun. SGN Group osti Sportian liiketoiminnan Wihurilta vuonna 2006. Samana vuonna perustettiin SGN Groupin tytäryhtiö SGN Sportia Oy, joka toimii Team Sportian ketjunohjausyksikkönä ja konseptin kehittäjänä vastaten myös ketjuvalikoiman suunnitellusta ja markkinoinnista.
&nbsp

Kauppiasketju

Team Sportia ketjun kauppiaat saavat käyttöönsä Team Sportia liikemerkin ja liiketoimintakonseptin sekä voivat hyödyntää ketjun palveluita markkinoinnissa ja hankinnassa. SGN Sport Suomi toteuttaa ketjun kattomarkkinoinnin.

SGN Sport Ruotsilla https://www.sgnsport.se on yli 230 kauppiasta Team Sportia, Sportringen ja Bike Nation ketjuissa sekä yhteistyöliikkeinä. Vahva pohjoismainen yhteistyö SGN Sport Suomen ja SGN Sport Ruotsin välillä sekä molempien maiden kuuluminen kansainväliseen Sport 2000 organisaatioon https://www.sport2000international.com/about-us/ vahvistaa omalta osaltaan Team Sportia kauppiaiden asemaa myös Suomessa.
&nbsp

Laaja kumppaniverkosto

SGN Sport Suomi tarjoaa kauppiailleen urheilu- ja vapaa-ajantuotteita maailman johtavilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa SGN Sport Suomen yli 100 tavarantoimittajan kanssa solmimat kauttalaskutussopimukset. Tärkeä osa toimintaamme on myös vähittäiskaupan tuki ostoissa, markkinoinnissa ja myynnissä, mikä vahvistaa jälleenmyyjien mahdollisuuksia johtaa myymälöitään kannattavasti. SGN Sport Suomella on monia yhteistyökumppaneita mm. myymäläkalusteisiin ja – tarvikkeisiin sekä markkinointiin liittyen.
&nbsp

Jäsenyys Team Sportian kanssa kannattaa!

SGN Sport Suomella on sopimus lähes kaikkien markkinoiden johtavien urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajien kanssa. Kilpailukykyisten hintojen ja laajojen valikoimien lisäksi Team Sportia kauppiaiden on mahdollista saada jälkihyvitteitä vuosittain määriteltävien toimittajien ostoista. Kauppiaan hankintoja helpottuvat myös SGN Sportin järjestämät ostopäivät, joilla on mahdollista tutustua tulevan sesongin tuotteisiin.